Personal training

Heb jij moeite met het behalen van je doelen, of wil je gedisciplineerd en onder professionele begeleiding getraind worden, dan is Personal Training een uitkomst. Wil je afvallen, je figuur verbeteren, fitter worden of specifiek trainen voor een sport of sportprestatie? Dan ben je bij All About You aan het juiste adres. Door de intensieve en persoonlijke begeleiding behaal je eerder je doelstellingen en zullen blessures minder snel voorkomen.
 
 
personal trainer Den Haag
sporten
Voeding als onderdeel van Personal Training
 
Bij Personal Training draait het niet alleen om trainen, een ander groot aspect is voeding. Voeding bepaalt voor 70-80% het behalen van je doelstelling. Voeding geeft namelijk energie, dus eet je te weinig en komt je stofwisseling dus niet opgang of kan je niet genoeg energie aan de spieren afgeven die getraind worden, dan zal het een lastige klus worden. Voeding is een brandstof maar ook een herstelstof voor het lichaam. Dus wat eet je? Wanneer eet je wat? En hoeveel eet je? Bij alle doelstellingen passen verschillende soorten voedingspatronen. Van afvallen tot het rennen van een marathon of van het aankomen in spiermassa tot gewoon fit worden, je lichaam heeft om te presteren voedingsstoffen nodig. Zelfs om gewoon fit te worden, zal je een gevarieerd voedingspatroon moeten nastreven.
Naast het feit dat het lichaam voeding nodig heeft is het van belang dat het tussen de oren goed zit! Hoe belangrijk is jouw doelstelling eigenlijk? Wil je het graag? Wil je jezelf aanpassen? En kun je jezelf aanpassen?
De Personal Trainer
 
De Personal Trainer helpt iedere sporter zijn/haar doelen te realiseren. De maandelijkse afspraken met de Personal Trainer zorgen voor een blijvende trainingsintensiteit. De voortgang wordt besproken en gemeten en er wordt bepaald of er nog veranderingen in de activiteiten wenselijk is en houden zo de motivatie optimaal. Het Personal Trainer systeem maakt maandelijks inzichtelijk of u goed op weg bent om uw doel te bereiken.
Contact opnemen
sportief

Personal trainers

Profile Danny

Danny van Deventer
Personal Trainer

Robin van Deventer
Personal Trainer

Profile Hasan

Hasan Daglioglu
Personal Trainer

EOIN MCKENNA
PERSONAL TRAINER

SOENIL KHUSIAL
PERSONAL TRAINER

 • Te gek

  Max Tydeman Avatar Max Tydeman
  20 September 2020

  Erg tevreden over de sportschool. Hele aardige personeelsleden die t.a.t. bereid zijn je te helpen. Je wordt voorzien van je eigen schema('s) en je hebt de mogelijkheid om persoonlijk begeleid te worden. Ik heb gekozen voor deze mogelijkheid en heb hier al veel aan gehad. Ook over de groepslessen ben ik erg te spreken, in het bijzonder de Body Combat. Naar mijn mening krijg je zeker waar voor je geld!

  Jamie Groeneveld Avatar Jamie Groeneveld
  15 September 2020

  schone, fijne en gezellige sportschool. Je wordt goed geholpen zodat je jouw doelen kunt bereiken. Aanrader!

  Marije kes Avatar Marije kes
  2 March 2020

  Gezellig en veilig - de trainers hebben enorme kennis en expertise voor elk niveau!

  Sandra Heerma van Voss Avatar Sandra Heerma van Voss
  26 February 2020

  Top Gym! Ga er met plezier naar toe. Super goede begeleiding , goede sfeer. Maken de beloftes die ze doen waar.

  K Avatar K
  29 January 2020

  Family no none-sense gym, met gedegen ervaring overgedragen van generatie op generatie. Dat voel je aan alles; de sociale omgeving, persoonlijke aandacht en begeleiding, maar ook de variatie aan mensen die hier sporten.

  Timothy Zwitser Avatar Timothy Zwitser
  4 January 2020

  Geweldige sportschool! De aandacht wordt echt gelegd op jou zoals de naam al doet vermoeden. Werkt het beste voor mij om het snelst resultaat te krijgen!

  Davey Slagman Avatar Davey Slagman
  16 August 2019

  Erg fijne sportschool, hygiëne was erg goed en het personeel helpt goed.

  Stan Avatar Stan
  11 August 2019

  Super gezellige sfeer, goede begeleiding. Staan altijd voor je klaar als je vragen hebt

  Rieneke Aarts Avatar Rieneke Aarts
  16 June 2019