Fitness voor bedrijven bij All About You in Den Haag:

De bedrijfsfitnessregeling van All About You is een korting op het fitnessabonnement en een voor werknemer fijne toevoeging op de secundaire arbeidsvoorwaarden. Werknemers kunnen met deze regeling voordelig sporten en gemiddeld 40% tot 50% korting ontvangen via het belastbaar loon. Hierbij ruilt de medewerker belast loon in voor een onbelast en goedkoper sportabonnement. De Werkgever kan daarnaast via de werkkostenregeling (WKR) een extra kostenneutrale financiële bijdrage bovenop het bedrijfsfitness lidmaatschap bieden.
 
Zo wordt fitness bij All About You niet alleen erg leuk en effectief, maar ook zeer voordelig!
personal trainer Den Haag

Ben je benieuwd wie jou allemaal voorgingen?

Waarom bedrijfsfitness?
 
Redenen voor werkgevers
 1. Aanbieden van voordelig sporten als toevoeging op de secundaire arbeidsvoorwaarde: Dit zal uw bedrijven helpen bij het werven van nieuw personeel en het verhoogt de tevredenheid van uw huidige personeel.

 2. Verlaging van het ziekteverzuim en verhoging van de productiviteit:
  Als werknemers regelmatig sporten verbetert hun algehele gezondheid aanzienlijk. Dat kan resulteren in een lager ziekteverzuim, wat er natuurlijk voor zorgt dat de totale bedrijfskosten lager worden.

 3. Verbetering van sociale cohesie op de werkvloer:
  Samen sporten verbeterd de communicatie en werksfeer, hierdoor werken uw medewerkers op een effectieve en ontspannen manier samen met elkaar samen.
Redenen voor werknemers
 1. Meer alertheid en energie :
  Bij het sporten wordt de bloedstroom naar de hersenen verhoogt. Hierdoor kun je het bewustzijn vergroten en komt er serotonine vrij in je hersenen, dat helpt je je beter te voelen en je algehele gemoedstoestand te verbeteren.

 2. Preventie van ziekte :
  Regelmatige lichaamsbeweging kan het risico verminderen om bepaalde ziektes te ontwikkelen. Met een verbeterd immuunsysteem minimaliseer je je kansen om griep te krijgen en verkoudheden te ontwikkelen. Sporten en bewegen vermindert bovendien de ontwikkeling van type 2 diabetes, obesitas, hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten.

 3. Optimale lichamelijke gezondheid:
  Als je optimaal lichamelijk gezond bent zal je algehele werkvermogen verbeteren. Niet alleen zal je lichaamsgewicht verminderen en loop je minder risico op hart- en vaatziekten, je krijgt ook meer uithoudingsvermogen. Daardoor kun je beter voldoen aan de fysieke eisen van je baan.

Contactformulier

  ]

  Wil je Meer informatie over bedrijfsfitness?
   
  Wil je jouw bedrijf opgeven voor bedrijfsfitness? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden van bedrijfsfitness bij ons fitnesscentrum? Neem nu contact op via info@allaboutyougym.nl of vul het contactformulier in onderaan deze pagina.