HUISREGELS

De Huisregels van All About You @ The gym zijn er om ervoor te zorgen dat alle leden kunnen sporten in de beste omgeving en met veel plezier. Wij vragen de leden de volgende regels aan te houden. 

COVID-19 Maatregelen

 • Om te kunnen sporten moet er via de online reserveringssysteem een tijdslot geboekt worden.
  Heb je geen tijdslot geboekt, en kom je toch sporten, dan mag het personeel je de toegang weigeren. (Dit kan voorkomen als het limiet van het aantal sporters al bereikt is.)
  Zo zorgen wij ervoor dat er nooit teveel leden op het zelfde moment aan het trainen zijn.  En wij verwachten van onze leden dat zij zich aan het tijd schema houden.
 • Bij binnenkomst altijd je handen ontsmetten bij onze desinfectie-zuil.
 • Ieder lid neemt een flesje met ontsmettingsmiddel en een klein doekje mee om alles wat hij heeft aangeraakt te ontsmetten. Deze flesjes staan klaar bij de entree van onze gym.
 • Een ieder traint alleen in een van onze zones tenzij je uit 1 huisgezin komt.
 • Wij houden hier altijd 1,5 meter afstand van elkaar.
 • De kleedkamers en douches zijn op het ogenblik niet in gebruik.

De huisregels.

 1.  In de sportruimtes is het dragen van schone sportkleding/schoenen verplicht. Afgevende zolen zijn niet toegestaan
 2. Sporten met een ontbloot bovenlichaam, petten en andere hoofddeksels is niet toegestaan tenzij daar een religieuze of medische reden voor is.
 3. Eigendommen en waardevolle spullen van leden dienen in een kluisje opgeborgen te worden.
  U dient het kluisje altijd leeg achter te laten.
 4. Het gebruik van een handdoek tijdens het sporten is verplicht. De leden dienen machines en gewichten schoon, droog en netjes achter te laten voor andere leden.
 5. Mobiele telefoons, walkmans en MP3 spelers zijn wel toegestaan, maar mogen geen overlast aan de andere leden bezorgen. Bellen voor of na je training is mogelijk in de lounge. Tijdens het sporten is niet bevorderend voor je eigen training en ook niet voor de training van je buren.
 6. Wij verzoeken de sporter niet langer dan 20 minuten gebruik te maken van hetzelfde toestel indien alle toestellen bezet zijn.
 7. Kinderen onder de 16 jaar zijn niet in de gym toegestaan. Kinderen van 16 tot 18 jaar mogen alleen trainen onder begeleiding van een volwassen lid (18+).
 8. Groepslessen beginnen altijd op de aangegeven tijden en wij verwachten dat de leden ook op tijd aanwezig te zijn voor een les. De instructeurs hebben het recht om leden toegang te weigeren zodra de les begonnen is.
 9. Roken, dieren, eten en het gebruik van alcohol zijn niet toegestaan in de gym.
 10. Dranken mogen alleen in afgesloten bidons meegenomen worden in sportruimten
Leden die bovenstaande regels niet in acht nemen en aanwijzingen van het management negeren, lopen het risico hun lidmaatschap te verliezen.
Download Huisregels PDF