HUISREGELS

De Huisregels van All About You @ The gym zijn er om ervoor te zorgen dat alle leden kunnen sporten in de beste omgeving en met veel plezier. Wij vragen de leden de volgende regels aan te houden. 
 
 1.  In de sportruimtes is het dragen van schone sportkleding/schoenen verplicht. Afgevende zolen zijn niet toegestaan
 2. Sporten met een ontbloot bovenlichaam, petten en andere hoofddeksels is niet toegestaan tenzij daar een religieuze of medische reden voor is.
 3. Eigendommen en waardevolle spullen van leden dienen in een kluisje opgeborgen te worden.
  U dient het kluisje altijd leeg achter te laten.
 4. Het gebruik van een handdoek tijdens het sporten is verplicht. De leden dienen machines en gewichten schoon, droog en netjes achter te laten voor andere leden.
 5. Mobiele telefoons, walkmans en MP3 spelers zijn wel toegestaan, maar mogen geen overlast aan de andere leden bezorgen. Bellen voor of na je training is mogelijk in de lounge. Tijdens het sporten is niet bevorderend voor je eigen training en ook niet voor de training van je buren.
 6. Wij verzoeken de sporter niet langer dan 20 minuten gebruik te maken van hetzelfde toestel indien alle toestellen bezet zijn.
 7. Kinderen onder de 16 jaar zijn niet in de gym toegestaan. Kinderen van 16 tot 18 jaar mogen alleen trainen onder begeleiding van een volwassen lid (18+).
 8. Groepslessen beginnen altijd op de aangegeven tijden en wij verwachten dat de leden ook op tijd aanwezig te zijn voor een les. De instructeurs hebben het recht om leden toegang te weigeren zodra de les begonnen is.
 9. Roken, dieren, eten en het gebruik van alcohol zijn niet toegestaan in de gym.
 10. Dranken mogen alleen in afgesloten bidons meegenomen worden in sportruimten
Leden die bovenstaande regels niet in acht nemen en aanwijzingen van het management negeren, lopen het risico hun lidmaatschap te verliezen.
Download Huisregels PDF
De Personal Trainer
 
De Personal Trainer helpt iedere sporter zijn/haar doelen te realiseren. De maandelijkse afspraken met de Personal Trainer zorgen voor een blijvende trainingsintensiteit. De voortgang wordt besproken en gemeten en er wordt bepaald of er nog veranderingen in de activiteiten wenselijk is en houden zo de motivatie optimaal. Het Personal Trainer systeem maakt maandelijks inzichtelijk of u goed op weg bent om uw doel te bereiken.
Contact opnemen
sportief

Personal trainers

Profile Danny

Danny van Deventer
Personal Trainer

Profile Robin

Robin van Deventer
Personal Trainer

Profile Hasan

Hasan Daglioglu
Personal Trainer

 • 5 star review  schone, fijne en gezellige sportschool. Je wordt goed geholpen zodat je jouw doelen kunt bereiken. Aanrader!

  thumb Marije kes
  3/02/2020

  5 star review  Gezellig en veilig - de trainers hebben enorme kennis en expertise voor elk niveau!

  thumb Sandra Heerma van Voss
  2/26/2020

  5 star review  Top Gym! Ga er met plezier naar toe. Super goede begeleiding , goede sfeer. Maken de beloftes die ze doen waar.

  thumb K
  1/29/2020

  5 star review  Family no none-sense gym, met gedegen ervaring overgedragen van generatie op generatie. Dat voel je aan alles; de sociale omgeving, persoonlijke aandacht en begeleiding, maar ook de variatie aan mensen die hier sporten.

  thumb Timothy Zwitser
  1/04/2020

  5 star review  Geweldige sportschool! De aandacht wordt echt gelegd op jou zoals de naam al doet vermoeden. Werkt het beste voor mij om het snelst resultaat te krijgen!

  thumb Davey Slagman
  8/16/2019

  5 star review  Erg fijne sportschool, hygiëne was erg goed en het personeel helpt goed.

  thumb Stan
  8/11/2019

  5 star review  Super gezellige sfeer, goede begeleiding. Staan altijd voor je klaar als je vragen hebt

  thumb Rieneke Aarts
  6/16/2019